Image

Start to Padel

‘Start To Padel’ is een kortere cursus van een aantal lessen. Deze cursus is bedoeld voor de personen welke, zoals de naam al zegt, willen starten met padel. In deze cursus leer je de basistechnieken en basisprincipes van padel. Je kunt op deze manier laagdrempelig kennis maken met deze uitdagende sport. Na deze cursus is het vaak mogelijk om direct of op een korte termijn een vervolg cursus te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. De cursus ‘Start To Padel’ is slechts eenmalig te volgen.

Door het jaar heen bieden we op verschillende locaties de cursus ‘Start To Padel’ aan. Klik hieronder in het actuele overzicht op een van de locaties om op de korte termijn deel te nemen aan ‘Start To Padel’.

Locaties

JustPadel Centre -  Vanaf 28 augustus zal hier weer een cursus starten.

Vanaf 5 augustus is het mogelijk om hiervoor in te schrijven.
Klik hier voor meer informatie over deze traingen bij JustPadel Centre.

Image

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen? Klik dan op onze FAQ, voor de meest voorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij neem dan contact op met: training@justpadel.nl

Aanschaf materialen

Nog geen racket? Ballen of kleding nodig? Kijk dan in de webshop van JustPadel voor een ruime keuze aan rackets en materialen met 10% korting voor onze lesklanten. De korting is reeds toegepast. Ook voor acties en racket keuzehulp.