Image

Privéles & Rittenkaart

Het is mogelijk om een privéles te boeken en een 5 en of 10 ritten kaart aan te schaffen. Het plannen van deze lessen gaat buiten de reguliere groepslessen om en in overleg met de trainer van de betreffende locatie. Met een rittenkaart kun je 5 of 10 lessen inkopen welke je overdag, en bij voldoende mogelijkheden op de betreffende locatie ook in de avonden kunt afnemen. Een privéles of de lessen van de rittenkaart kun je alleen of gezamenlijk als groep afnemen. Vooraf bepaal je of je 1, 5 of 10 lessen wilt afnemen en in overleg met de trainer/locatie van je keuze stem je af of er voldoende gemeenschappelijke momenten zijn waarop je deze les(sen) kunt invullen. Een privéles dient binnen 1 maand afgerond te zijn na betaling, een 5 ritten kaart dient binnen 3 maanden afgerond te zijn na betaling en een 10 ritten kaart dient binnen 6 maanden afgerond te zijn na betaling. 
LET OP: éénmaal ingeplande lessen kunnen bij een 5-rittenkaart slecht 1 maal verzet worden en bij een 10-rittenkaart maximaal 2 maal. Dit i.v.m. de kosten van de baan en de planning van de trainers. Daarnaast kan dit tot 48 uur van te voren rechtstreeks bij de betreffende trainer.

Na het betalen van één betaallink, welke je per mail of app ontvangt, gaat de betreffende periode in waarin je de lessen concreet kunt inplannen en afnemen. In onderstaand overzicht staan de prijzen voor de betreffende privéles en rittenkaarten.

Voor meer informatie en of vragen kun je een mailtje sturen naar: training@justpadel.nl

Overzicht prijzen rittenkaarten 2024 *

Rittenkaart vanaf 18:00 uur

  • Privéles €88,-
  • 5 ritten kaart 5u training €385,-
  • 10 ritten kaart 10u training €750,-

Rittenkaart voor 18:00 uur

  • Privéles €77,-
  • 5 ritten kaart 5u training €330,-
  • 10 ritten kaart 10u training €640,-

*Let op: Op bepaalde locaties kunnen er toeslagen worden toegepast voor niet-leden en bij JustPadel Centre is er een toeslag van toepassing voor het huren van de binnenbanen.

Het is mogelijk om voor de volgende locaties rittenkaarten af te nemen.

Alleen voor leden: Club Pellikaan Goirle

Overige locaties; voor leden en niet-leden: TC Tilburg, HC Tilburg,  TC Gilze, overige locaties in overleg
Nieuw nu ook: JustPadel Centre  

Image