Image

Clinic

Padel lijkt op een combinatie van tennis en squash. De bal gaat elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. Net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden. Maar ook het hekwerk van de kooi doet mee in het spel en je mag zelfs helemaal buiten de kooi de bal nog terugspelen. In iedere wedstrijd zitten altijd ook lange en spectaculaire rally’s. Oftewel: Expect the Unexpected!

Wil jij met je vrienden of collega’s een leuke sportief uitje beleven? Boek dan een clinic bij JustPadel. Onder leiding van onze enthousiaste instructeurs werk in je verschillende oefeningen, speel je samen wedstijdjes en heb je samen veel lol.

Wij zorgen voor ballen, rackets en hulpmiddelen. Afhankelijke van het gewenste moment, duur van de clinic, groepsgrootte, eventuele lunch of diner wensen en mogelijke andere aanvullende wensen kunnen we op locaties in de regio Tilburg een clinic verzorgen.

De kosten voor een clinic starten vanaf €25,- per persoon inclusief 9% BTW voor particulieren. Voor bedrijven zal het 21% BTW-tarief van toepassing zijn. Heb je interesse in een padelclinic neem dan contact op met ons via training@justpadel.nl.

Image