Image

LTC Hoge Heide

De vereniging is opgericht op 21 november 1969 en koninklijk goedgekeurd 16 januari 1976. De club is met een ledenaantal van ongeveer 900 leden, een van de grootste in het district Den Bosch van de KNLTB. Het KNLTB-verenigingsnummer van LTC De Hoge Heide is 55962. De accommodatie bestaat uit 16 verlichte kunstgras-banen, 2 padelbanen en 2 miniveldbanen. De vereniging is ook lid van de vereniging "Sportraad Heusden".

 

LTC De Hoge Heide is een maatschappelijk betrokken vereniging die de tennissport in brede zin aanbiedt aan met name de inwoners van de gemeente Heusden. 
Hiermee bevordert zij sportieve, recreatieve en prestatieve mogelijkheden voor jeugd, jong volwassenen, senioren en veteranen. 

Waarden die centraal staan zijn:  

'wij-gevoel' - ontspanning - gezelligheid – tennisplezier - presteren naar vermogen – laagdrempeligheid. 

Actueel lesaanbod

Klik voor meer informatie over het actueel lesaanbod en de inschrijftermijn op onderstaande button

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen? Klik dan op onze FAQ, voor de meest voorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij neem dan contact op met: training@justpadel.nl

Aanschaf materialen

Nog geen racket? Ballen of kleding nodig? Kijk dan in de webshop van JustPadel voor een ruime keuze aan rackets en materialen met 10% korting voor onze lesklanten. De korting is reeds toegepast. Ook voor acties en racket keuzehulp.